Обмін даними з OneBox OS

В ANT-Logistics є можливість двосторонньої інтеграції з OneBox OS. Налаштувати обмін даними з цією системою вам допоможе коротка інструкція.

                              Налаштування імпорту даних з OneBox OS до ANT-Logistics

Для інтеграції з CRM у меню Сервіс – Параметри – Облік у полі Тип співставлення кодів ТТ встановлюємо значення: текстовий:

Натиснемо Сервіс – Параметри – Обмін та Повідомлення – в полі Тип сервера виберемо OneBox 1. Далі натиснемо Налаштування 2.

Відкриється вікно з додатковими параметрами, заповнимо вкладку Загальні:

  • Користувач – логін, який копіюємо з OneBox OS (додаток Користувачі  та співробітники):
  • Пароль - REST API пароль. Для отримання REST API паролю перейдемо в OneBox OS. В додатку Користувачі та співробітники натиснемо на Налаштувати для необхідного користувача. З випадаючого списку виберемо Логін, пароль, права доступу:

Поставимо галочку у пункті Згенерувати і надіслати пароль 1 та натиснемо Зберегти 2. На екрані з’явиться REST API пароль 3.
  • Адреса сайту – адреса, яку копіюємо з акаунту OneBox OS:
  • Фільтр: БП – вносимо назву необхідного бізнес-процесу OneBox OS (з додатку Конструктор бізнес-процесів). Якщо необхідно передавати декілька бізнес-процесів, необхідно вказати їх через крапку з комою без пробілів.
  • Фільтр: Статуси – фільтр, згідно якого у сервіс передаються заявки тільки з вказаним статусом (етапом). Якщо фільтрів статусів декілька, необхідно вказати їх через крапку з комою без пробілів (наприклад: «підтверджене клієнтом;готове для доставки»). За необхідності завантажувати всі заявки незалежно від їх статусу, залишаємо поле пустим. Назви статусів вказуються так, як вони зазначені в Етапах замовленнях OneBox OS:
  • Назва поля: Дата доставки – вносимо назву поля OneBox OS, яке містить дату доставки замовлення. Якщо поле залишити пустим – за замовчуванням датою доставки вважається дата у полі «Запланувати».
  • Відповідн. полей -  при необхідності вносимо відповідність полей ANT-Logistics та атрибутів OneBox OS, наприклад: TimeWork_Beg=[[Час з]];TimeWork_End=[[Час до]]. Також налаштування відповідностей полів можна виконати у Довіднику Налаштування таблиць.

Натиснемо Перевірити з’єднання  – якщо зв’язок з CRM налаштований вірно, висвітиться інформація про успішність дії. Збережемо зміни ОК.

Налаштування експорту даних із ANT-Logistics в OneBox OS

Для OneBox OS доступний двусторонній обмін даними з ANT-Logistics, що включає в себе не тільки імпорт даних із CRM, але і експорт (вивантаження) даних до CRM.

Натиснемо Налаштування біля поля з вибраною CRM (OneBox OS). Перед нами відкриється вікно з додатковими параметрами, перейдемо на вкладку Експорт та заповнимо поля:

  • Тип запиту - вибираємо метод для відправки даних (GET чи POST);
  • URL - вказуємо адресу та метод АРІ;
  • Формула сповіщення – вказуємо параметри запиту для експорту із ANT-Logistics (в даному прикладі ми у поле Накладна доставки (deliverynote) завантажуємо текст: «доставка запланована автомобілем» та назву автомобіля, який буде виконувати доставку даного замовлення).

URL та Формулу сповіщення заповнюємо згідно API вимог для редагування замовлення у OneBox OS.

Зберігаємо зміни ОК.

Імпорт замовлень із OneBox OS в ANT-Logistics

Для завантаження замовлень у ANT-Logistics виберемо необхідну дату, натиснемо Імпорт заявок та підтвердимо дію ОК. На вибрану дату імпортуються всі замовлення з CRM, які відповідають заданим умовам. Після того, як обмін даними буде успішно виконано - прив'яжемо точки до карти та виконаємо розрахунок маршрутів.

Експорт даних із ANT-Logistics в OneBox OS

Якщо необхідно вивантажити інформацію лише з одного маршруту, вибираємо цей маршрут в Документі Маршрути. Якщо потрібно вивантажити інформацію з декількох маршрутів одночасно, то переходимо у режим Порівняння маршрутів 1 та виділимо необхідні маршрути «галочками» 2. Натискаємо «гайковий ключ» та обираємо Експорт маршрутів 3:

У новому вікні галочками виділяємо ті замовлення, дані з яких необхідно вивантажити в CRM 1. Натискаємо кнопку Виконати 2. В нижній частині вікна з'явиться інформація про кількість успішно завантажених точок та помилок 3

У випадку помилки експорту в стовпці "Результат"  буде відображений вид помилки – її можна ідентифікувати за допомогою документації API для CRM.


Після успішно виконаних дій у вибрані замовлення в OneBox OS будуть внесені зміни, записані у Формулі сповіщення (у нашому випадку була додана інформація про автомобіль, який доставляє замовлення):

Якщо Вас зацікавив описаний функціонал – ми готові продемонструвати його роботу, виконати необхідні налаштування та надати доступ до сервісу. Для цього залиште заявку на сайті Мурашина логістика.

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки