Вчасно.Каса - нова інтеграція в мобільному застосунку ANT-Logistics

Фіскалізація за хвилину

Зручний та простий процес покупки має ключове значення в електронній торгівлі. Покупець хоче швидко вибрати, оплатити й отримати товар. Для того, щоб відповідати очікуванням клієнта, компаніям, що працюють у цьому сегменті, доводиться автоматизувати багато процесів. Ефективно управляти замовленнями, відстежувати їхній статус, забезпечувати своєчасну доставку допомагає автоматизація логістики.

Саме тому серед наших клієнтів такий високий відсоток інтернет-магазинів - 31%. Використовуючи сервіс, вони можуть планувати час доставки з урахуванням побажань замовників, відправляти SMS-повідомлення, формувати оптимізовані маршрути, контролювати весь процес доставки в реальному часі. У результаті - не тільки задоволені клієнти, а й істотна економія для компанії. А це важливо, з урахуванням високої конкуренції на ринку електронної комерції.

Віднедавна TMS-система ANT-Logistics інтегрується з ПРРО "Вчасно.Каса". Оскільки, як відомо, з 1 жовтня 2023 року чинне законодавство зобов'язало бізнес видавати всім покупцям чеки та повернулися податкові перевірки, для інтернет-магазинів актуальним стало використання ПРРО (програмного реєстратора розрахункових операцій).

Що це таке?

Цифровий аналог касових апаратів, який не вимагає купівлі додаткового обладнання та його обслуговування. З допомогою ПРРО можна видавати електронні чеки, надсилаючи їх клієнтам через месенджери чи електронну пошту, а також друковані чеки, підключивши принтер друку. Такі чеки рівноцінні паперовим і мають рівну юридичну силу.

 Що дає ця інтеграція клієнтам?

  1. Зручність і вигоду у виданні електронних чеків

  2. Підключення у декілька кліків завдяки готовій інтеграції між TMS та PPO

  3. Можливість роботи в офлайн-режимі

  4. Не потребує використання POS-терміналів

Як це працює?

Завдяки цій інтеграції ваші кур’єри можуть легко та швидко видавати електронні чеки за будь-яких обставин. Їм для цього потрібен лише смартфон. Реєструвати чек може кур'єр під час видачі товару. Це зменшує кількість повернень, адже чек видається тільки якщо товар підійшов покупцеві. Інтеграція дає змогу встановити кілька програмних кас в одному застосунку. Зберігаються чеки протягом 3 років.  Оплату ПРРО "Вчасно.Каса" приймає за допомогою таких технологій як Tap To Phone, QR-коду і деяких інших.

Підбиваючи підсумки зазначимо, що сервіс "Вчасно.Каса" - це програма для автоматизації касових операцій та управління складом. Вона дає змогу вам тримати під контролем усі грошові потоки, контролювати залишки готівки, виписувати касові чеки та формувати звітність.

Це корисний інструмент, який допомагає не тільки виконувати вимоги чинного законодавства, а й оптимізувати процеси касового обліку на підприємстві. Використання цієї системи безсумнівно полегшить вам життя і позбавить від зайвих штрафів.

Якщо у вас залишились питання або вас зацікавив новий функціонал - звертайтесь до нас та дізнавайтесь більше.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки