Обмін даних між ANT-Logistics та KeepinCRM

Ще одна інтеграція на рахунку ANT-logistics. Цього разу - з українською CRM-системою KeepinCRM. Ця система створена для автоматизації малого та середнього бізнесу, якому зрозумілий інструмент для оптимізації роботи з клієнтами, управлінням завдань, введенням фінансів, генерації документів і багато іншого.

ant-logistics

Підключення CRM до ANT-Logistics

Виконаємо налаштування в Мурашиній логістиці: Сервіс 1 – Параметри – Обмін та Повідомлення 2.  У полі Тип сервера 3 виберемо KeepinCRM та натиснемо кнопку Налаштування. У вікні Додаткові параметри 4 заповнимо поля:

ant-logistics

  • Ключ доступу – АРІ-ключ, який необхідно сформувати в KeepinCRM (Розділ Налаштування – Профіль компанії – АРІ):
ant-logistics
  • Назва поля: Дати доставки –  вносимо назву поля KeepinCRM, яке містить дату доставки замовлення. Якщо поле залишити пустим – за замовчуванням датою доставки вважається дата створення замовлення (поле «Створено» в CRM). В нашому випадку ми використовуємо поле «Дата завершення» - deadline_at.

Натиснемо Перевірити з’єднання  – якщо зв’язок з CRM налаштований вірно, висвітиться інформація про успішність дії. Збережемо зміни ОК. Натиснемо Закрити у вікні Параметри.

Для інтеграції з CRM у меню Сервіс – Конфігурація – Облік у полі Тип співставлення кодів ТТ встановлюємо значення: текстовий:

ant-logistics

Імпорт даних із CRM та ANT-Logistics

Для завантаження замовлень у ANT-Logistics виберемо необхідну дату, натиснемо Імпорт заявок та підтвердимо дію ОК. На вибрану дату імпортуються всі замовлення з CRM.

ant-logistics

Під час імпорту автоматично передаються такі поля з KeepinCRM:

  • Id клієнта – в поле «Код строка»;
  • Назва компанії (Клієнт) – в поле «Назва»;
  • Id угоди – в поле «Номер заявки»;
  • Всього – в поле «Прибуток»;
  • Коментар угоди -  в поле «Примітки»;
  • Якщо включений товарний облік, то імпортуються товари, їх кількість та ціна.

Зверніть увагу! Особливості API в KeepinCRM  не дозволяють передавати інформацію з полів Розділу Доставка. В зв’язку з цим рекомендуємо адресу та необхідну інформацію про доставку прописувати в інших стандартних полях або в створених користувацьких полях в Розділах Угоди чи Клієнти.

Для тих полів, що не передаються автоматично, можна налаштувати відповідність вручну у Довіднику Налаштування таблиць. Для цього рекомендуємо ознайомитися з розділами в Довідці: Налаштування відповідностей полів та Синтаксис формул для обміну даними зі сторонніми CRM.

Для налаштування передачі даних із користувацьких полів використовуйте такі сутності:

  • Користувацькі поля угоди - [custom_fields.Назва_поля];
  • Користувацькі поля клієнта - [client.custom_fields.Назва_поля].

Більше про обмін даними між CRM-системами та ANT-Logistics можна дізнатися із Довідки.

Якщо Вас зацікавив описаний функціонал – ми готові продемонструвати його роботу, виконати необхідні налаштування та надати доступ до сервісу. Для цього залиште заявку на сайті Мурашина логістика.

Увага! Для зворотного зв'язку користувачів ANT-Logistics запрошуємо залишати коментарі безпосередньо із інтерфейсу сервісу.

ant-logistics

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки