Переходьте на українське

Друзі!

Наразі у зв’язку з відмовою від російських продуктів та послуг багато компаній знаходяться у пошуку якісного софту для організації логістичних процесів. Для таких бізнесів ми пропонуємо перейти на український сервіс ANT-Logistics (Мурашина логістика).

мурашина логістика

Ми з гордістю можемо заявити, що функціонал нашого сервісу – один із найкращих серед конкурентів, при цьому вартість у 2-3 рази доступніша. Наша компанія більше 8 років працює у сфері транспортної логістики. Ми виконуємо ефективне планування та маршрутизацію доставок для 700 клієнтів. Кожному клієнту ми забезпечуємо індивідуальний підхід, більше того -  ми розробники продукту, тому завжди відкриті до нових побажань.

Звертаємо вашу увагу! Мурашина логістика – компанія, заснована та зареєстрована в українському місті Дніпро. Наші співробітники – українські громадяни – знаходяться у безпечних місцях та готові надавати повноцінні консультації клієнтам.

Будемо раді всім компаніям, що хочуть дізнатися більше про нас. Для них ми пропонуємо виконати індивідуальну онлайн презентацію можливостей сервісу та безкоштовний аудит логістики. Для цього необхідно подати заявку на нашому сайті.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки