Відстежуємо доставку: де кур'єр?

Чи хотіли б Ви відстежити рух конкретного водія чи кур’єра до точки доставки? З Мурашиною логістикою це можливо!

Ant logistics

При формуванні маршруту для кожної точки генерується посилання для відстеження місця розташування машини в режимі онлайн.  Для отримання посилання виконаємо такі дії:

  • Наведемо курсор на необхідну точку маршруту 1 – відобразиться  спливаюче вікно (в залежності від того, чи активовані Властивості об’єктів мапи, вікно може мати різний вигляд).
  • Натиснемо кнопку «Посилання на відстеження» 2.
Ant logistics
  • Відкриється вікно з посиланням на відстеження. Натиснемо на посилання (доречі при необхідності посилання можна скопіювати).
Ant logistics
  • У окремій вкладці браузера відкриється карта. На карті відображається точне місце знаходження автомобіля та вибрана точка доставки із зазначенням планового часу прибуття водія. Пересування автомобіля буде відображатися на карті в режимі онлайн.
Ant logistics

Але це ще не все – наразі ми знаходимося в процесі реалізації можливості передавати сгенероване посилання через API. Чим це буде корисним для наших користувачів? В такому випадку посилання може бути автоматично передано до СRM користувача, з якої виконується розсилка клієнтам, щоб вони могли відслідковувати рух автомобіля (кур’єра).

Якщо Вас зацікавив описаний функціонал – ми готові продемонструвати його роботу, виконати необхідні налаштування та надати доступ до сервісу. Для цього залиште заявку на сайті Мурашина логістика.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки