Інтеграція з українським сервісом KeyCRM

Сучасні реалії вимагають швидко змінюватися та пристосовуватися до нових обставин. Компанії більше не хочуть співпрацювати з бізнесами рф та переходять на український софт. Все більше українців розуміють, що використовувати російські IT-продукти, це значить:

  • платити за послуги країні-агресору;
  • ризикувати втратити дані або опинитися в ситуації, коли ці дані потрапили до країни-агресора;
  • бути готовими до можливих кібератак, відмови софту та зупинки бізнесу.

В інтернеті є багато ресурсів, де можна підібрати гідну заміну та підтримати вітчизняний бізнес (наприклад, https://airtable.com/shr8eadtdZa8EEQgo/tbly62oUXe1UtII2I або https://proitukraine.org/).

ANT-Logistics підтримує ініціативу переходу з російських продуктів, тому ми розширюємо список  українських CRM-сервісів, з якими можемо співпрацювати. Таким чином, ми даємо можливість легкого переходу з російського софту Битрикс, АmoCRM, RetailCRM, Мой склад, MegaPlan.

Отже, ANT-Logistics анонсує інтеграцію з KeyCRM – українським CRM-сервісом з фокусом на торгівлю товарами. KeyCRM має великий спектр функціоналів: склад, чати Іnstagram/Viber/Телеграм/email, телефонія, фінансовий облік із можливістю створення аналітичних звітів. На сьогоднішній день сервіс успішно використовується у малому та середньому бізнесі. Інтеграція з KeyCRM дозволяє автоматизувати повністю весь цикл онлайн торгівлі та доставки товарів.ant logistics

Як це працює?

  • Вбудована інтеграція KeyCRM з маркетплейсами, сайтами і магазинами в Іnstagram – дозволяє виконувати за пару кліків повний цикл опрацювання замовлення на маркетплейсі (продаж/відстеження/управління).
  • Інтеграція ANT-Logistics з KeyCRM – дозволяє швидко вивантажити замовлення в ANT-Logistics та розподілити їх по транспортним одиницям, а далі – побудувати оптимальні маршрути та проконтролювати фактичний рух транспорту.

Така співпраця , сподіваємося, допоможе нашим клієнтам легко і безпроблемно «українізувати» свою CRM-систему. Тим більше сервіс має зрозумілі інструкції для міграції з російського софту – ви легко збережете інформацію, застрахуєте себе від втрат, забезпечите безпеку бази даних.

Клієнтам, які вже працюють з KeyCRM та шукають додаткові шляхи автоматизації процесів, економії коштів та контролю, безперечно буде зручно додатково впровадити у свій бізнес сервіс для автоматизації та оптимізації логістики ANT-Logistics.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки