Інтеграція ANT-Logistics з Asteril CRM

Третина клієнтів ANT-Logistics – інтернет-магазини. І ця стаття може бути корисною саме для них. 

Справа в тому, що частина інтернет-магазинів не використовують СRM-системи для автоматизації продажів. Але ж ручне управління цими процесами не тільки відбирає багато часу та енергії, але й веде до сповільнення бізнесу, зменшення його ефективності, а отже, прибутковості. На певному етапі розвитку компанії виникає необхідність працювати з замовниками більш продуктивно – і тоді для відстеження всіх внутрішніх процесів бізнесу рекомендується використовувати CRM.

ant logistics

ANT-Logistics вже має досить широкий перелік СRM-систем, з якими можлива інтеграція. Але ми хочемо, щоб кожна компанія, кожен інтернет-магазин міг підібрати саме той сервіс, функціонал якого відповідає всім побажанням. Тому ми розширяємо перелік інтегрованих CRM та розпочинаємо співпрацю з Asteril CRM – системою, що, на наш погляд, заслуговує особливої уваги.

asteril crm

По-перше, це український сервіс. Тож, якщо ви ще користуєтеся популярним російським софтом, можливо настав час перейти на українські технології (і нарешті забути про VPN)?


По-друге, Asteril CRM досить бюджетний. Погодьтесь, це величезна перевага для невеличких інтернет-магазинів. На додаток, ще і криза у країні та всьому світі призводить до необхідності економити навіть середнім і великим компаніям.


І найголовніше, сервіс мінімізує вплив людського фактору при прийманні та опрацюванні замовлень інтернет-магазину. Допомагає краще розуміти процеси, що відбуваються завдяки всебічній аналітиці та дозволяє впевнено приймати правильні рішення для підвищення прибутковості компанії. Завдяки великій гнучкості налаштувань та інтеграції з популярними сервісами (маркетплейси, месенджери, платіжні системи тощо) можна автоматизувати рутинні дії та тримати під контролем весь ланцюжок продажів.


Співпраця Asteril CRM та ANT-Logistics, ми сподіваємося, надасть більше можливостей налагодити чітку роботу інтернет-магазинів. Автоматизуйте процеси, відстежуйте ефективність роботи, плануйте маршрути, керуйте замовленнями та документами. Ваш бізнес може вийти на новий рівень разом з ANT-Logistics та Asteril CRM.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки