Нова платформа для користувачів Мурашиної логістики – долучайся до створення!

Зростання бізнесу та збільшення кількості замовлень потребує все більше ресурсів. В такому випадку компанії не завжди можуть самостійно забезпечити своєчасну доставку замовлень – не вистачає одиниць автопарку, працівників тощо. Саме в цей момент настає час звернутися за допомогою до сторонніх служб та використати найманий автотранспорт. Але в сучасних умовах економічної кризи це рішення не завжди є вигідним, оскільки оплата найманих автомобілів часто «з’їдає» той додатковий прибуток, що вдалося отримати за рахунок збільшення продажів.

Компанії в пошуках виходу із вищезгаданої ситуації зрозуміли, що оптимальне рішення полягає у співпраці з іншими бізнесами для взаємної допомоги та економії ресурсів. Вони звернулися до розробників Мурашиної логістики з ініціативою щодо створення платформи для користувачів Мурашиної логістики, що  дозволяє пропонувати свій транспорт або навпаки наймати вільні запропоновані автомобілі.мурашина логістика

Які ж можливі переваги використання даної платформи?

  • Перевірені користувачі. Всі користувачі платформи – це клієнти Мурашиної логістики, з якими у нас укладені офіційні договори, а значить ніхто не стане жертвою шахраїв.
  • Економія. Звичайно, орендувати автомобіль іншої компанії, що їде порожній або напівпорожній з пункту А в пункт Б, це вигідніше, ніж замовляти та оплачувати найманий транспорт.
  • Довіра. Ви зможете виставляти оцінки та таким чином формувати рейтинги як для замовників, так і для виконавців.
  • Спілкування. Іноді так хочеться, спитати рекомендацію або поділитися досвідом, правда ж? Ми хочемо дати і таку можливість.

Найголовніший меседж, який ми хочемо вам донести – платформа знаходиться лише на етапі розробки, тому ми закликаємо висловити свої побажання та ідеї і, таким чином, доєднатися до створення зручного для вас ресурсу.

Якщо вас зацікавив даний функціонал, ми дуже б хотіли отримати від вас зворотній зв'язок. Звертайтесь до служби підтримки, свого менеджера або на нашу електронну адресу support@ant-logistics.com.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки