«Мурашина логістика» спільно з IT-Enterprise напрацювали рішення для підвищення ефективності бізнесу

Команди ANT-Logistics та IT-Enterprise цифрової платформи та ERP-системи, що трансформує внутрішні бізнес-процеси компаній, домовилися про співробітництво.мурашина логістика

Перед тим, як підписати партнерську угоду про спільні дії, проектні команди IT-Enterprise і «Мурашиної логістики» пройшли етап співпраці. Так, на замовлення компанії фахівці IT-Enterprise реалізували інтеграцію з хмарною системою «Мурашина логістика». В рамках виконання даної задачі «Мурашина логістика» надала фахівцям IT-Enterprise безплатний доступ до сервісу та здійснювала підтримку розробників у реалізації задач інтеграції. 

  

Що це значить?

 

Об’єднання компетенцій двох компаній дозволить запропонувати українським компаніям ще більше IT-рішень різного формату, які забезпечать власникам бізнесу та управлінцям успішно керувати процесами та підвищити ефективність використання ресурсів. Зокрема з ефективного планування та маршрутизації доставки.

  

Чим займається IT-Enterprise?

 

IT-Enterprise виконує цифрову трансформацію бізнесу оптимізує й оцифровує бізнес-процеси, допомагає компаніям стати лідерами ринку. IT-Enterprise є сучасною системою управління підприємством, потужний інструмент для реінжинірингу й оптимізації бізнес-процесів, повнофункціональна ERP-система, що містить системи MRPII, MES, APS, EAM, SCM і CRM. Має широкий перелік сервісів цифровізації що дозволяє створити індивідуальне комплексне рішення для потреб вашого бізнесу.

 

 Що говорять у компаніях?

 

«Повномасштабна війна зруйнувала сталі маршрути, перед логістами стоїть надскладна задача доставляти товари та вантажі у ситуації фактичного хаосу. Ми маємо IT-інструменти, які можуть працювати на виконання цієї складної задачі, з урахуванням нових підходів до оперативності керування процесами та новим рівнем необхідності планувати ресурси (паливо, час, витрати на запчастини тощо), відзначає Тарас Кахній, керівник проєктів IT-Enterprise. Тому ми дуже цінуємо компетенцію команди компанії «Мурашина логістика» та бачимо значний потенціал в співпраці. Мають виграти всі, і споживачі, в першу чергу». 

 

«Співпраця ANT-Logistics з IT-Enterprise це вагомий крок до підвищення рівня ефективного управління транспортом. Будь-яка компанія зможе швидко автоматизувати логістику, використовуючи комплексне рішення: IT-Enterprise допоможуть обрати найкращий софт, а ANT-Logistics швидко впровадить та налаштує роботу хмарної системи управління транспортом. При невеликих початкових вкладеннях клієнт отримає значну економію в логістичних процесах, додаткові можливості контролю співробітників та аналітичну звітність», розказує Олексій Приймак, співзасновник та директор з продажів «Мурашиної логістики».


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки