Обмін даними між ANT-Logistics та Poster POS

Відтепер в ANT-Logistics доступна інтеграція з Poster POS – сервісом, що спрощує ведення ресторанного бізнесу. В цій статті міститься інструкція по налаштуванню інтеграції між сервісами. Для чого потрібна інтеграція? Замовлення із Poster POS  лише в один клік будуть передаватися в ANT-Logistics для формування маршрутів.

Підключення CRM до ANT-Logistics

Зареєструємося у базі Poster POS.  Зайдемо у меню Доступ – Інтеграції та скопіюємо Токен доступу для інтеграції.

Далі виконаємо налаштування в Мурашиній логістиці: Сервіс – Параметри – Обмін та Повідомлення 1.  У полі Тип сервера 2 виберемо Poster та натиснемо кнопку Налаштування 3. У вікні Додаткові параметри 4 введемо скопійований у Poster токен доступу. Збережемо зміни, натиснувши у всіх вікнах ОК.

Зверніть увагу! Для інтеграції з CRM у меню Сервіс – Параметри - Облік у полі Тип співставлення кодів ТТ встановлюємо значення: текстовий.

Налаштування відповідностей полів Poster та ANT-Logistics

Відкриті замовлення  з типом Доставлення з Poster  завантажуються до ANT-Logistics на дату, що вказана в замовленні у Poster  як дата доставлення:

Деякі поля завантажуються автоматично:

  • Номер чека в Poster  1Номер заявки в ANT-Logistics;
  • ПІБ клієнта в Poster 2 Назва в ANT-Logistics;
  • Адреса в Poster 3 –  Адреса  в ANT-Logistics.

Також автоматично передаються найменування та кількість товару в замовлення:

Відповідності для інших полів необхідно вносити вручну за допомогою Довідника Налаштування таблиць

Приклади:

  • Час доставлення в Poster 1 – можна завантажити в поле Початок роботи в ANT-Logistics. Для цього заходимо в Довідник Налаштування таблиць - Заявки (позиції), у підрядному вікні подвійним кліком вибираємо Початок роботи та  у вкладці Сторонні CRM в полі CRM поле вносимо значення  substring(Delivery.deliveryTime|12|5):

  • Коментар в адресі в Poster 2 – можна завантажити, наприклад,  в поле Дод. Інформація або в Поля користувачів (прописуємо в CRM полі - Delivery.comment).
  • Метод оплат в Poster 3 (Готівка чи Картка) – можна завантажити, наприклад, в Поля користувачів (прописуємо в CRM полі - Delivery.PaymentMethod.Title).
  • Сума чека в Poster 4 – можна завантажити, наприклад,  в Поля користувачів (прописуємо в CRM полі - sum).
  • Коментар до чека в Poster 5 – можна завантажити, наприклад, в поле Примітка або в Поля користувачів (прописуємо в CRM полі - transactionComment).

Якщо Вас зацікавив описаний функціонал – ми готові продемонструвати його роботу, виконати необхідні налаштування та надати доступ до сервісу. Для цього залиште заявку на сайті Мурашина логістика.

Увага! Для зворотного зв'язку користувачів ANT-Logistics запрошуємо залишати коментарі безпосередньо із інтерфейсу сервісу.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки