Обмін даними між ANT-Logistics та іншими сервісами за допомогою ApiX-Drive

Інтеграція з сервісом-конектором ApiX-Drive дозволяє створювати заявки в ANT-Logistics на основі даних з інших систем. Наприклад, Ви можете передавати заявки з Вашого CRM, сайту, лендингу або Google Sheets до ANT-Logistics. На даний момент вже доступне "з'єднанняANT-Logistics з 248 різними системами!  Це дозволяє ефективно та легко автоматизувати робочі процеси та заощаджує багато часу.

ANT-Logistics

Користуватися ApiX-Drive легко та зрозуміло. І головна фішка сервісу – налаштування інтеграції можна виконати самостійно без залучення програмістів. Для цього потрібно зареєструватися в ApiX-Drive. Для знайомства з сервісом усім новим користувачам надається безкоштовний тестовий доступ протягом 14 днів. Особливий бонус - за промокодом blackfriday наш партнер дарує знижку 10% на першу оплату (пропозиція діє до 31.11.2022).

У цій статті ми розглянемо як саме налаштувати інтеграцію з ANT-Logistics.

У сервісі ANT-Logistics виберемо меню Сервіс – Параметри – Облік, у полі Тип співставлення кодів ТТ встановлюємо значення: текстовий.

Наступні налаштування інтеграції виконуємо на сайті ApiX-Drive.

Спочатку налаштовуємо Джерело даних в ApiX-Drive. Джерело даних – це система з якої Ви хочете забирати дані та передавати інформацію в ANT-Logistics (CRM, сайт, Google Sheets тощо). Налаштування виконуються у розділі З'єднання, використовуючи підказки сервіса ApiX-Drive. В нашому випадку для прикладу ми в якості Джерела даних використали CRM сервіс SalesDrive.

Потім виконуємо налаштування Приймача даних. Вибираємо у якості Приймача ANT-Logistics. Натиснемо кнопку Продовжити.

Далі вказуємо необхідну Дію – для імпорту даних у ANT-Logistics вибираємо Імпорт DEX. Натиснемо Продовжити:

Налаштовуємо доступ – натиснемо Підключити акаунт ANT-Logistics.

Заповнимо поля:

  • Користувач  - логін для входу на веб-сервіс ANT-Logistics.
  • Пароль - пароль для входу на веб-сервіс ANT-Logistics.

З’явиться інформація, що акаунт успішно підключений. Натиснемо Продовжити:

Зверніть увагу! Якщо з’явиться напис, що акаунт налаштовано з помилкою, перевірте правильність логіну та паролю на сервісі ANT-Logistics.

Тепер виконаємо налаштування у полі Параметри. Назначимо необхідні змінні з Джерела даних у необхідні нам поля в ANT-Logistics. Важливі для заповнення поля:

  • Дата загального переліку заявок – призначається поле з датою доставки заявок;
  • Внутрішній строковий код точки – поле однозначно ідентифікує торгову точку. Якщо такий код вже є у сервісі, то до існуючої точки додається замовлення, якщо коду немає – створюється нова точка;
  • Найменування торгової точки – призначається поле з найменування торгової точки або ПІБ клієнта;
  • Адреса (або Широта та Довгота) – адреса доставки (або координати точки доставки);
  • Номер заявки - поле однозначно ідентифікує заявку.

У полі Оновлювати чи ні координати точок (широту і довготу), на ті, що завантажуються із облікової системи вибираємо необхідне значення:

  • Так – координати будуть змінюватися під час завантаження замовлень у точки, що вже є у базі  ANT-Logistics;
  • Ні – координати не змінюються під час завантаження замовлень у точки, що вже є у базі  ANT-Logistics.

Для заповнення полів можна використовувати не тільки змінні з Джерела даних, але і Системні дані та прописані вручну дані.

Формат заповнення полів у  ANT-Logistics можна знайти у розділі API. Оскільки не завжди формат полів у Джерела даних відповідає необхідному формату полів Приймача даних (ANT-Logistics), то можна використати функціонал Форматування в ApiX-Drive. Форматування дозволяє легко видозмінювати дані, що передаються з Джерела. У разі потреби виконати математичні операції над даними Джерела і потім передати ці видозмінені дані до Приймача використовується функціонал Математичні операції.

Після призначення необхідних полів натиснемо Продовжити.

На екрані з’являться тестові дані:

Щоб завантажити дані у ANT-Logistics, натиснемо кнопку Надіслати у ANT-Logistics. В сервісі ANT-Logistics на вибрану дату з’явиться тестова заявка. Якщо налаштування влаштовують нас – натискаємо Далі. Якщо потрібно змінити налаштування – натиснемо Редагувати.

На наступному етапі можна включити автооновлення даних. Для налаштування автооновлення натиснемо шестерню та зазначимо необхідний інтервал оновлення.

Для ручного вивантаження замовлень перейдемо у розділ З’єднання 1 та натиснемо кнопку Запустити задачу позачергово 2:

Приклад вивантажених замовлень:

Якщо Вас зацікавив описаний функціонал – ми готові продемонструвати його роботу, виконати необхідні налаштування та надати доступ до сервісу. Для цього залиште заявку на сайті Мурашина логістика.

Увага! Для зворотного зв’язку користувачів ANT-Logistics запрошуємо залишати коментарі безпосередньо із інтерфейсу сервісу.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки