Шаблони налаштувань розрахунку

Ви часто змінюєте параметри розрахунку маршрутів? Наприклад, сьогодні ви плануєте міські маршрути з гео-зонами, а завтра – магістральні міжміські. Або ж Ви підібрали оптимальні параметри для розрахунку і хотіли б їх зберегти для подальшого використання?

Щоб кожного разу не згадувати та не вибирати необхідні параметри для розрахунку – ми додали можливість використання Шаблонів налаштувань. Тепер Ви швидко та легко виберете необхідні налаштування.мурашина логістикаДалі ми опишемо коротку інструкцію з користування Шаблонами налаштувань розрахунку.

Створення Шаблону Налаштувань розрахунку

Виконаємо підбір необхідних налаштувань в Додаткових параметрах. Далі для збереження поточних параметрів у вкладці Загальні 1 натискаємо Шаблони 2 – відкриється вікно Шаблони налаштувань розрахунку 3. Додамо новий шаблон за допомогою кнопки «+» 4. Введемо назву шаблону 5 та збережемо зміни ОК 6.мурашина логістикаУ такий же спосіб можна створити декілька шаблонів.

Зверніть увагу! Редагування та видалення шаблонів налаштувань розрахунку можливе згідно з ієрархією доступів (тобто, наприклад, користувач з доступом «логіст» не зможе видалити шаблон, який створив користувач з доступом «адміністратор»).

Вибір Шаблону налаштувань розрахунку

Далі – щоб не виконувати всі налаштування розрахунку кожен раз вручну – просто виберемо необхідний шаблон з раніше збережених.  Вкладка Загальні 1Шаблони 2 – виберемо необхідний шаблон 3 – натиснемо кнопку Вибрати 4.  Вибрані налаштування будуть автоматично застосовані в Додаткових параметрах розрахунку.мурашина логістика

До речі, при виконанні наступного розрахунку будуть за замовчуванням встановлені налаштування попереднього розрахунку.

Повернення до початкових налаштувань

Якщо необхідно видалити вибрані налаштування в Додаткових параметрах розрахунку – натиснемо Скинути до початкових налаштувань. Після цього будуть використані всі налаштування за замовчуванням.мурашина логістика

Якщо Вас зацікавив описаний функціонал – ми готові продемонструвати його роботу, виконати необхідні налаштування та надати доступ до сервісу. Для цього залиште заявку на сайті Мурашина логістика.

Увага! Для зворотного зв'язку користувачів ANT-Logistics запрошуємо залишати коментарі безпосередньо із інтерфейсу сервісу.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки