Нові можливості Листа завантаження

Як ефективно та якісно завантажити машини і не забути жодного товару на складі? Для цього в Мурашиній логістиці використовується функціонал Лист завантаження. Лист завантаження – це перелік вантажу, який необхідно забрати на складі. Цей документ формується в мобільному застосунку кожного водія в залежності від його маршруту.

Користувачі ANT-Logistics вже давно використовують два типи Листів завантаження: за товарами (підходить у випадку, коли завантаження відбувається за окремими позиціями товару, без прив’язки до точок маршруту) та за точками (коли відвантажуються замовлення, зібрані окремо для кожної точки).

Нещодавно розробники додали новий тип Листа завантаженняза точками та товарами. Він містить інформацію про точки маршруту та розгорнутий перелік товарів для кожної точки. Такий Лист завантаження буде корисний у випадку, коли в точку необхідно доставити не одну одиницю  вантажу, а одразу декілька зібраних посилок чи коробок, які мають унікальний код.

Для цього на сервісі перейдемо в Сервіс-Параметри-вкладка Мобільний застосунок та у полі Тип завантажувального листа виберіть За точками та товарами:

loading sheet

В мобільному застосунку перейдемо на екран Маршрути, виберемо необхідний маршрут та натиснемо на іконку Завантаження. Відкриється Лист завантаження, в якому водій може зазначати кількість товару, що був завантажений на складі та виданий в торгових точках.

loading sheet

Крім того, розробники для всіх типів Листів завантаження додали функціонал сканування товару (з відміткою про сканування та часом додавання данних), поле Примітки, в якому можна вказувати необхідну інформацію щодо завантаженої позиції, та можливість контролю завантаження товару (шляхом автоматичної перевірки завантаження позицій під час виходу з Листа завантаження).  Детально про ці та інші можливості функціоналу Лист завантаження можна дізнатися у Довідці.

Якщо Вас зацікавив описаний функціонал – ми готові продемонструвати його роботу, виконати необхідні налаштування та надати доступ до сервісу. Для цього залиште заявку на сайті Мурашина логістика.

Увага! Для зворотного зв'язку користувачів ANT-Logistics запрошуємо залишати коментарі безпосередньо із інтерфейсу сервісу.

ant-logistics

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки