Хмарному TMS-сервісу ANT-Logistics виповнюється 10 років! Інфографіка про нас

Що таке ANT-Logistics? Це більше 900 клієнтів у 25 країнах світу. Це понад 100 функцій та 30 інтеграцій з різноманітними системами. Це мільйони побудованих маршрутів та незлічена кількість зекономлених транспортних витрат.

Історія Мурашиної логістики розпочалася в 2013 році, коли двоє друзів-програмістів стикнулися з однаковою задачею – знайти систему управління транспортом та інтегрувати її в існуючі бізнес-процеси. На той момент хлопці працювали в абсолютно різних компаніях, але за іронією долі їх потреби співпали. Почалися пошуки, та вони були не надто успішні: сервіси, що були представлені на ринку, мали безліч недоліків. По-перше, програми були десктопними та дуже дорогими. Щоб покрити затрати на софт, потрібно було дуже багато часу навіть для великих компаній. По-друге, через незручність та малоінформативність необхідно було задіяти занадто багато людських та технічних ресурсів.

Саме тоді хлопцям прийшла ідея створити власний IT-продукт – хмарний логістичний сервіс, який би не потребував великих початкових вкладень від клієнта та міг би задовольнити потреби багатьох компаній за рахунок різноманіття функціоналу.

Далі був непростий шлях, коли ANT-Logistics повільно, але впевнено займав своє місце на логістичному ринку та еволюціонував від стартапу до українського сервісу №1.

Вже в 2013 році у компанії з’явився клієнт -  ТОВ «Сімферопольський вино-коньячний завод», який підключив до сервісу спочатку одну філію, а потім всі п’ять. Саме вони стали першими «тестувальниками» та «замовниками фіч». Далі до Мурашиної логістики стали приєднувалися й інші дистрибуційні бізнеси, але черговим викликом стало впровадження сервісу для маршрутизації доставки інтернет-магазину. Та ще й якого! Це була одна із найбільших торгово-промислових груп в Україні – FOZZY GROUP. Вони, до речі, вже 9 років користуються сервісом. Новий для компанії напрям логістики спонукав ще більше розширити можливості ІТ-продукту.

Трохи більше про шлях ANT-Logistics ми показали в хронологічній інфографіці.

Крім того, до нашого 10-річчя нам би хотілося розказати про тих, хто залишається в тіні ІТ-сервісу. За цим продуктом стоїть велика команда людей, що цілеспрямовано та віддано робить свою роботу. Ми намагалися в двох словах показати, чим живуть наші співробітникивід розподілу по відділам до домашніх тваринок.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки