Підводимо підсумки 2023 року

На порозі нового року ми завжди згадуємо, які досягнення та ключові події відбувалися з нами. Це традиційний час підбивання підсумків та написання планів на майбутнє.

2024 рік

Пропонуємо згадати, які оновлення були виконані у сервісі ANT-Logistics у 2023 році.

  1. Як ми і обіцяли, значно збільшилась швидкість розрахунків. Тепер маршрутизація для 2500-2600 точок виконується за 18 хвилин.
  2. Друге важливе оновлення – зміна UX/UI дизайну. Ми змінили верхню панель, виділили окремі меню Конфігуратор та Параметри.
  3. Контроль доставки – цей функціонал вже оцінили багато наших користувачів. В цьому році ми його розширили: додали правило максимальної швидкості, контроль виконання завдань, пріоритет правил.
  4. Ще один корисний функціонал – тепер в сервісі можна задавати перерву в роботі автомобілів.
  5. Ми випустили АРІ 2.0. Новий  АРІ більш зручний  та гнучкий, ніж попередня версія. Також він має новий UI інтерфейс для тестування. Завдяки цьому процес інтеграції ANT-Logistics з іншими сервісами став простіший та комфортніший.
  6. Додано нові можливості для інтеграції зі сторонніми CRM (тестовий запит, формули, перелік полів).
  7. Не залишився осторонь і мобільний застосунок. Ми покращили обмін інформацією між сервісом і застосунком. Отже, тепер користувач бачитиме інформацію без затримок у часі та додаткових ручних синхронізацій. Подивитись актуальні залишки на складі, зміни в маршруті, нові завдання – більше не становить ніяких труднощів. Крім того, у застосунку з’явилися додаткові можливості та функції: новий екран Точка, новий тип Листа завантаження, вбудований сканер штрих-коду, оновлений екран Товари для точки маршруту тощо.
  8. І найочікуваніше – вже готовий базовий варіант інтеграції для платіжного рішення за допомогою телефону та фіскалізації оплат. Залишилось почекати зовсім трохи, і він буде доступний всім нашим користувачам!

А тепер піднімемо завісу над нашими планами на 2024. На наступний рік ми хочемо ще більше покращити швидкість розрахунку – 2500 точок лише за 10 хвилин. Також планується розвивати існуючий функціонал, в тому числі міжнародні маршрути, розширити можливості мобільних застосунків на базі Android та IOS. Ну і звичайно – закінчити оновлення дизайну сервісу, щоб забезпечити приємний та сучасний інтерфейс для клієнтів.

happy new year

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки