Підводимо підсумки 2022 року

Всі ми знаємо, яким складним виявився 2022 рік. Але, незважаючи на всі проблеми у нашій країні, ANT-Logistics продовжує стабільно працювати. Наші користувачі надихають нас постійно розвиватися та робити сервіс кращим і зручнішим.results 2022

Давайте згадаємо основні оновлення Мурашиної логістики за 2022 рік.

1. Ми реалізували можливість планувати міжнародні маршрути. Маршрут «Київ-Варшава-Прага-Дрезден- Мюнхен-Мілан»? Легко!

2. Нещодавно ми випустили новий функціонал – врахування одночасно завантажених авто на складі. Завдяки цьому оновленню сервіс планує маршрути так, щоб не створювались черги із машин на складських рампах.

3. Розклад відвідування точок – інструмент, що вже декілька років використовують супервайзери для планування роботи торгових представників. Розробники підшаманили і тепер користувачі можуть налаштовувати індивідуальні  шаблони для відвідування точок.

4. На початку війни в Мурашиній логістиці з’явилась можливість відображати фактичний рух транспорту на дорогах – Теплова карта. За допомогою цієї функції логістам вдається своєчасно реагувати на зміни дорожньої ситуації.

5. Ми потурбувались також про ваших клієнтів – тепер ви можете відправляти їм посилання на місцезнаходження машини чи кур’єра. Можливість відслідковувати посилку та зв’язатись із кур’єром значно підвищує лояльність клієнта, і він захоче повертатися до вас ще не раз.

6. У 2022 році наші користувачі отримали можливість виконувати облік витрат палива у машинах.

7. А що ж нового в мобільному додатку?

  • Оплата терміналом
  • Перерахунок маршруту, редагування порядку об'їзду точок водієм
  • Декілька фото в завданнях
  • Отримання завдань із сервера.

8. 2022 рік також відзначився досить великою кількістю інтеграцій та співпраць з іншими сервісами (CRM-системи KeyCRM, Asteril CRM, SalesDrive, Poster, GPS-провайдери Videocomproekt, gpsMonitorSK, SMS-сервіс SendPulse). Особливу увагу хочеться приділити сервісу-конектору ApiX-Drive, за допомогою якого можна самостійно виконати інтеграцію з 248 різними системами.

І найголовніше – істотно прискорені всі розрахунки.

В 2023 році ми також задумали багато цікавих та зручних оновлень. Сервіс стане ще швидшим, а мобільний додаток доповниться новими можливостями.  Звичайно, будуть нові функції і в основному інтерфейсі сервісу, наприклад, «Перерва роботи водія» та «Готовність/не готовність машини до роботи». Але це далеко не весь перелік новацій, тому в наступному році слідкуйте за повідомленнями про оновлення в наших соціальних мережах та групах в Viber та Telegram.results 2022

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки