Оновлення вересень-листопад 2022

Повертаємось до нашої постійної рубрики «Оновлення сервісу», в якій кожен наш клієнт може знайти цікаві фішки та корисний функціонал.

Отже, що ж нового напрограмували наші розробники?

1. Міжнародні маршрути

Не хочемо вихвалятись, але і прибіднятись не будемо: ми розробили функціонал, якому немає аналогів на території СНД – це формування міжнародних маршрутів по території всієї Європи.  Наразі багато компаній виходять на європейський ринок, тому нові логістичні можливості допоможуть багатьом бізнесом успішно працювати та масштабуватися.

2. Розклад

Ми повністю оновили функціонал Розклад – завдяки новим алгоритмам розрахунок став більш точним та швидким. А ще наші користувачі отримали можливість налаштовувати індивідуальні шаблони відвідування торгових точок, використовуючи Пріоритет днів розкладу. Як це зробити: ми покажемо на прикладі в одній із наших наступних публікацій.

3. Копіювання заявок в інший список

Ми полегшили копіювання заявок в інший список. Для копіювання заявки із одного списку в інший:

  • перейдемо в список, який плануємо копіювати 1;
  • виберемо Копіювати заявку 2;
  • в новому вікні «Копіювання заявки» 3 в полі Дата виберемо дату, в якій плануємо створювати скопійований список; 
  • в полі Номер списку заявок – виберемо номер списку заявок, в який необхідно виконати копіювання (якщо номер списку виділений червоним кольором, то при копіюванні буде створений новий список з таким номером);
  • заповнимо Примітки (факультативно);
  • виберемо необхідні значення в полях Зберігати порядок та Опції копіювання.

4. Пакетний перерахунок нерозрахованих маршрутів

Раніше при ручному корегуванні маршрутів необхідно було окремо перераховувати кожний маршрут. Тепер це можливо робити для декількох маршрутів одночасно, тобто «одним пакетом». Для цього в Документі Маршрути вибираємо Режим: порівняння маршрутів 1, виділяємо галочками маршрути 2, що необхідно перерахувати, та натискаємо Оптимізувати маршрут 3 (або Розрахувати маршрут – в залежності від потреб). Всі виділені маршрути будуть перераховані сервісом.

5. Оновлення інтерфейсу

Ми оновили дизайн кнопок Панелі інструментів та Панелі швидкого доступу 1, прибрали кнопку Виклику допомоги та асистента-мурахи.  На заміну в правом верхньому куті екрану ви знайдете меню Допомоги по системі,  що містить Довідковий центр, Новини, Відео-уроки, а також кнопку зв’язку з техпідтримкою 2.

Якщо ж раптом у вас виникнуть питання щодо інформації в блозі, ми додали можливість коментувати публікації безпосередньо з інтерфейсу сервісу. Нам дуже важливий зворотній зв'язок від наших користувачів, тому ми з радістю відповімо вам на будь-яке питання чи побажання.

6. Візуалізація місцезнаходження машини на карті для клієнтів

Пам’ятаєте, ми в блозі повідомляли про можливість відстеження місцерозташування машин в режимі онлайн? Наші програмісти ще трохи почаклували та реалізували передачу сгенерованого посилання через APІ та SMS-повідомлення. Тепер наші клієнти можуть не витрачати зайві кошти на сторонні ресурси для демонстрації клієнтам місцерозташування кур’єра.

7. Оновлення «Моїх маршрутів»

Для Моїх маршрутів виконано два оновлення:

  • Аналітика доповнена новою вітриною даних – Звіт: Мої маршрути;
  • додано можливість експортувати Мої маршрути в файл Excel:

8. Інтеграції з GPS- та CRM-сервісами

До списку підключених до Мурашиної логістики сервісів приєдналися GPS-провайдер Videocomproekt, а також CRM-системи Poster POS та KeyCRM. Для зручності налаштування інтеграції з CRM ми додали кнопку Перевірити з’єднання (Сервіс – Параметри – Обмін та Повідомлення – Тип сервера – Налаштування). Інструкції з підключення вказаних інтеграцій ви можете знайти в нашому блозі: Poster POS, KeyCRM.

9. Інтеграція сервісом-конектором ApiX-Drive

Нашим користувачам доступна інтеграція з сервісом-конектором ApiX-Drive, що дозволяє створювати заявки в ANT-Logistics на основі даних з інших систем. Наприклад, Ви можете передавати заявки з Вашого CRM, сайту, лендингу або Google Sheets до ANT-Logistics. На даний момент вже доступне "з'єднання" ANT-Logistics з 248 різними сервісами. Детальніше про обмін даними між ANT-Logistics та іншими сервісами за допомогою ApiX-Drive ми розповідали у минулій публікації.

10. Оновлення в Швидкій аналітиці

Щодо можливостей Швидкої аналітики ми вже раніше писали у нашому блозі. Наразі в Швидку аналітику додана строка пошуку та кнопка фільтра по полям звіту 1. Також нашим користувачам доступні поля Маршрут на карті та Посилання на точку маршруту 2.

11. Оновлення мобільного застосунку

За осінній період ми двічі випускали оновлення мобільного застосунку. Що ж нового?

  • Оновлено інтерфейс блоку Завдання;
  • Додано можливість завантаження декількох фотографій в завданні (Фото);
  • Отримання даних завдань з сервера;
  • Додано можливість визначати валюту платежу (модуль Борги та Оплати);
  • Додано підпис для нової оплати;
  • Додано можливість фільтрації оплат за періодом платежу;
  • Додано сповіщення водія про проблеми із записом треку;
  • Детальніше про історію версій мобільного застосунку можна дізнатися у Довідці.

Якщо Вас зацікавив описаний функціонал – ми готові продемонструвати його роботу, виконати необхідні налаштування та надати доступ до сервісу. Для цього залиште заявку на сайті Мурашина логістика.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привязка GPS-трекеров телефонов

Обмен данными между сервисом "Муравьиная логистика" и 1с.

Кросс-маршруты: рассчитываем всю цепочку доставки